Колядуймо "Христос народився"

Шановні культпрацівники та жителі Жовківського району!

Шановні друзі з Фейсбуку і не тільки!

Сердечно вітаю Вас з найкращими святами християнського світу - з Різдвом Христовим 2019 року!
Кожен з нас збирається у ці святкові дні за родинним столом. Дякує Богу за прожитий рік, обдумує над своїми помилками, невдачами і радісними хвилинами у житті.
Я теж сяду за стіл із своєю родиною. Будемо дякувати Богу за дар розуміння один одного, підтримки у важких і радісних хвилинах, будемо просити Бога, щоб з часу новонародженого Ісусика у нашій родині, в усіх українських родинах нарешті запанував мир і спокій, прийшов час всебічної любові і радості.

2018 рік був для нас з вами щедрим на цікаве життя. Кожний з нас віддав своє життя праці, творчості чи іншим потрібним речам цього світу.

Ми працювали на високий культурний розвиток Жовківського району та міжкультурні зв'язки в українському полі, бо це та галузь, яка найбільше може впливати на інтелектуальний, творчий, інтенсивний розвиток кожного українця.

Я щаслива, що тисячі і тисячі друзів нам допомагали працювати на Жовківщині у літературному, мистецькому, культурному полі. Згадаймо лише чудову поїздку на Донеччину і Луганщину у час Різдвяних свят, коли друзі організували нам концерти по військових частинах, у будинках культури, в госпіталях для військових.

Цікавими були фестивалі, свята сіл, як ось наприклад, коли до нас приїжджали танцювальні колективи із Туреччини, в тому числі, в село Сулимів. Також ми приймали колективи зі Львова, із Кам'янка Буського, Радехівського, Перемишлянського, Пустомитівського, Дрогобицького тощо районів на різних наших культмасових заходах.

Відповідно сотні письменників відвідало наш Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс ім.Леся Мартовича..

Було багато цікавого..Зроблено у закладах культури... Проведено спільного відпочинкового часу..

Життя розпорядилося так, що Новий 2019 рік нам дарує інші можливості та нові вимоги.

Бажаю кожному із Вас трудитися на благо розвитку культури Жовківського району, на благо добробуту всієї України, і так, щоб кожна пісня, кожне слово, кожна музична інтерпретація торкалася сердець українців та допомагали нам любити, поважати і розуміти один одного мовою душі.

Хай у кожній Ваші родині буде радісне щасливе життя, розуміння, панує мир і спокій.

Мир вам, дорогі друзі та культпрацівники Жовківщини!

Колядуймо разом "Христос народився"!
Ідіть колективами з колядою до кожного односельчанина, вашого земляка, щоб щедра колядка і слова побажання відкривали серця для любові, поваги і розуміння.

Щоб світ нам сміявся, а зорі світили
У кожну потрібну нам мить.
Любімося, браття, і нас, щоб любили.
Хай світло Різдва в кожніім серці горить!!

Будьте здорові душею та багаті на всі Господні дари!

З Різдвом Христовим і новоріччям!

З повагою і вдячністю до Вас усіх, без винятку!

Зображення
Коментарі